Bestuur Werkgeversinstituut

Bestuursleden

Frank van der Post

Voorzitter bestuur Werkgeversinstituut

Diverse directie- en managementfuncties in uiteenlopende sectoren gericht op het opzetten en revitaliseren van organisatieonderdelen, organisatieontwikkeling en performance management.  Sinds 2012 werkzaam bij de gemeente Rotterdam in de sector Werk & Inkomen als Manager afdeling Intake Werk & Prematching .

In een tijd van flexibilisering van de arbeidsmarkt en heroriëntatie op de corebusiness is het outsourcen van uw werkgeverschap en HR-taken zeker de moeite waard om in overweging te nemen.  WGI heeft hierin jarenlange ervaring en heeft een team van deskundige medewerkers ter beschikking. Het succes van WGI is gebaseerd op het leveren van  maatwerk en transparantie in de dienstverlening en daarnaast is WGI een zeer professionele gesprekspartner.

Referentie

Mark van der Eerden

Secretaris en Penningmeester bestuur Werkgeversinstituut

16 jaar directeur van SBAW, een bureau dat zich bezig hield met projectontwikkeling, organisatieontwikkeling en professionaliseringsvraagstukken in de sociaal maatschappelijke sector. Tevens onder andere als bestuurder betrokken bij vele uiteenlopende organisaties op het gebied van  kunst, cultuur, zorg en de sociaal maatschappelijke sector.

De diensten die WGI aanbiedt,  zoals salarisadministratie, financiële administratie en HRM-dienstverlening (waaronder overname van het juridisch werkgeverschap)  zijn voor vele  met name kleinere – maar ook grote(re) –  werkgevers een uitkomst. Het bedrijf zelf is professioneel en doelgericht. De prijzen die WGI hanteert zijn zeer concurrerend te noemen. Als maatschappelijke ondernemer en innovator beveel ik WGI van harte aan.