Atlin Sandvliet

Bestuurder

Bureau Discriminatiezaken Hollands Midden en Haaglanden in Rijswijk zocht in verband met een reorganisatie wegens wegvallende subsidie externe ondersteuning. WGI heeft een helder kostenplaatje gemaakt, waarin de ontslagvergoeding en de hoogte en de looptijd van de suppletie overzichtelijk aangegeven staan. Ook heeft WGI ondersteund bij de opstelling van het sociaal plan en is het mobiliteitsplan volledig door WGI geschreven waarin de belangen van werkgever en werknemer zorgvuldig afgewogen zijn.

Atlin Sandvliet, bestuurder bij Bureau Discriminatiezaken, zegt hierover het volgende: “WGI heeft ons snel inzicht gegeven in de wachtgeldverplichtingen wat ervoor zorgde dat we op korte termijn een budget op konden stellen voor de reorganisatie. Ook draagt WGI inmiddels zorg voor de administratie en berekeningen rondom de uitbetalingen van onze oud-medewerkers. Daarnaast is het natuurlijk heel belangrijk dat medewerkers die wij helaas hebben moeten laten gaan weer goed terecht komen.

Het meedenken van WGI draagt hier zeker aan bij. Kortom, een reorganisatie is nooit plezierig, maar de ondersteuning door WGI heeft ons veel opgeleverd.”

"Ondersteuning WGI
heeft ons veel
opgeleverd."
Atlin Sandvliet
Bestuurder
Bureau Discriminatiezaken
"Ondersteuning WGI
heeft ons veel
opgeleverd."
Atlin Sandvliet
Bestuurder
Bureau Discriminatiezaken

 

Wilt u meer informatie over de dienstverlening van WGI?

Neemt u dan contact met ons op, wij komen graag langs voor een goed gesprek of sturen u vrijblijvend een offerte op maat toe.

 

Naar contactformulier