Berthilde Borreman

Beleidsadviseur Maatschappelijke Ontwikkeling

Bij de Gemeente Zuidplas (= Nieuwerkerk aan den IJssel, Moordrecht, Zevenhuizen en Moerkapelle) verzorgt WGI het formeel werkgeverschap door middel van payroll voor het Informatiepunt Ouderenadvisering en Mantelzorgondersteuning. De medewerkers die door WGI met een payroll constructie verloond worden hebben contracten met een vast urenaantal per week.

Berthilde Borreman, beleidsadviseur Maatschappelijke Ontwikkeling bij de Gemeente Zuidplas, zegt over de samenwerking met WGI: “WGI stelt ons in staat om personeel wel te financieren, maar toch -zo lang zij nog niet in een zelfstandige, te subsidiëren rechtspersoon zijn ondergebracht- onafhankelijk van de gemeente als overheidsinstelling te laten opereren. WGI biedt zowel de mogelijkheid om personeel op tijdelijke basis aan te stellen als voor onbepaalde tijd. Doorgeven van nieuwe medewerkers en mutaties aan WGI werkt heel eenvoudig. Het werken met WGI biedt een uitkomst in de specifieke situatie die we in Zuidplas hebben met het Informatiepunt Ouderenadvisering en Mantelzorgondersteuning.

Zonder het personeel zelf in dienst te hebben en zonder dat het ons veel papierwerk, tijd en energie kost, wordt er goed voor de medewerkers gezorgd: uitbetalingen zijn altijd op tijd en er worden duidelijke loonstroken en jaaropgaven verstrekt.

De communicatie met de accountmanager en P&O-adviseur verloopt soepel en deze reageren steeds direct en alert. WGI verzorgt het werkgeverschap en hierdoor kunnen wij ons volledig richten op de inhoudelijke aansturing van het Informatiepunt Ouderenadvisering en Mantelzorgondersteuning.”

Wilt u meer informatie over de dienstverlening van WGI?

Neemt u dan contact met ons op, wij komen graag langs voor een goed gesprek of sturen u vrijblijvend een offerte op maat toe.

 

Naar contactformulier