Maarten Kentgens

Directeur

Museum De Ronde Venen bevindt zich op een unieke locatie. Het museum is direct aan de Vinkeveense plassen gevestigd. Het museum vertelt over de historie van De Ronde Venen, het gebied tussen Utrecht en Amsterdam waar een aantal grote plassen zich bevinden en diverse oude woonkernen. Het museum bezit onder andere de laatste Veensteekmachine van Europa. De veensteekmachine werd gebruikt voor het steken en baggeren van het laagveen, zodat hier turf van gemaakt kon worden en waaruit o.a. de Loosdrechtse Plassen ontstaan zijn.

Het museum maakt veel gebruik van vrijwilligers. Het betaalde personeel is bij WGI in dienst, zodat directie en bestuur zeker weten dat alles rondom arbeid(srecht) en loonbetalingen uitstekend geregeld is. Maarten Kentgens, directeur, geeft het volgende aan:

‘Als museum willen wij ons graag op onze eigenlijk taak richten,

het laten zien van de historie van deze fraaie omgeving. Zaken als het opstellen van een arbeidsovereenkomst, het in de gaten houden van de juridische consequenties hiervan, het bijhouden van de cao en uiteraard het berekenen en uitbetalingen van salarissen behoort niet tot onze expertise.

WGI vult ons uitstekend aan.

Als het nodig is, geven zij ons advies en ondersteunen ze ons bij bijvoorbeeld wijzigingen in de cao. Voor het overige verlopen de loonbetalingen, loonstroken en jaaropgaven probleemloos. WGI zorgt ervoor dat wij ons hier geen zorgen over hoeven te maken.’

"WGI vult ons
uitstekend aan."
Maarten Kentgens
Directeur
Museum De Ronde Venen
Slide

Wilt u meer informatie over de payroll dienstverlening van WGI?

Neemt u dan contact met ons op, wij komen graag langs voor een goed gesprek of sturen u vrijblijvend een offerte op maat toe.

Naar contactformulier