Monique Laboyrie

Bestuurssecretaris

Sint Laurensfonds zet zich in voor een samenleving waar iedereen meetelt en meedoet. Zij ondersteunt projecten gericht op het opvangen en verbinden van kwetsbare personen, met name jeugdigen en ouderen in Rijswijk. Omdat Sint Laurensfonds een aantal vragen en cases had op het gebied van Personeel & Organisatie en de WKR, heeft zij WGI ingeschakeld. Monique Laboyrie, bestuurssecretaris van het fonds, zegt hierover het volgende: “Onze relatief kleine organisatie heeft soms behoefte aan professionele ondersteuning op het gebied van Personeelszaken.

WGI heeft ons gedegen advies gegeven met betrekking tot arbeidsrecht, ouderschapsverlof, de gevolgen voor onze organisatie van de WKR en de rechten en plichten van medewerkers.

Hierdoor konden wij gefundeerde beslissingen nemen over deze zaken. Ook nodigt WGI ons regelmatig uit voor informatieve bijeenkomsten, zoals met betrekking tot Wet Werk en Zekerheid en de Werkkostenregeling. Zo zijn en blijven we goed op de hoogte van wat er speelt.”

 Wilt u meer informatie over de payroll dienstverlening van WGI?

Neemt u dan contact met ons op, wij komen graag langs voor een goed gesprek of sturen u vrijblijvend een offerte op maat toe.

 

Naar contactformulier