Marjolijn Brouw

Hoofd P&O

Sport en Welzijn Ridderkerk (SenW) is verantwoordelijk voor het (mede) ontwikkelen en uitvoeren van het gemeentelijke beleid op het gebied van sport en welzijn in Ridderkerk. SenW heeft ongeveer 160 medewerkers in dienst.

Wegens zwangerschapsverlof en de overgang naar Profit van AFAS zocht SenW naar een interim-oplossing voor ondersteuning op de werkplek.

Marjolijn Brouw, hoofd personeel en organisatie, zegt hierover het volgende:

“SenW had  tijdelijk meer bezetting nodig. De medewerker van de personeelsadministratie ging met verlof en diende vervangen te worden. Daarnaast zochten we iemand die ook al goed met het AFAS personeels- en salarisadministratie systeem kan werken. WGI heeft een eigen ervaren P&O-adviseur hiervoor ingezet, die niet alleen direct de personeelsadministratie over kon nemen, maar ook zeer goed ingevoerd was in AFAS. WGI werkt hier zelf immers ook mee. De werkzaamheden van deze interim-medewerker van WGI varieerden van het maken van contracten en het invoeren in diverse personeelssystemen tot de afhandeling van personeelsmutaties en het ziekteverzuim. Daarnaast beantwoordde hij alle voorkomende vragen van medewerkers op P&O-gebied.

En als laatste was hij voor ons een steun en toeverlaat bij het werken met AFAS Profit. Hij nam beheer voor zijn rekening, vulde aan en verbeterde. Ook de invulling en het aanmaken van workflows was bij hem in goede handen.

Daarnaast kon hij met zijn ervaring goed meedenken met en adviseren over onze werkprocessen. Kortom: een meer dan uitstekende tijdelijke aanvulling van ons team.”

Wilt u meer informatie over de dienstverlening van WGI?

Neemt u dan contact met ons op, wij komen graag langs voor een goed gesprek of sturen u vrijblijvend een offerte op maat toe.

 

Naar contactformulier