Sandra Pardoel

Directeur

Stichting de Katrol vergroot door middel van leer- en gezinsondersteuning aan huis kansen voor kinderen en hun gezinnen. De stichting werkt jaarlijks met 65 vrijwilligers maar heeft daarnaast ook eigen medewerkers. Het formeel werkgeverschap van De Katrol is uitbesteed aan WGI. Dit houdt in dat De Katrol de medewerkers werft en selecteert en vervolgens WGI de medewerkers in dienst neemt en exclusief naar De Katrol detacheert.

Sandra Pardoel, directeur van De Katrol: “Naast het in orde maken en van de salarissen voor het team biedt dit De Katrol vele voordelen. Met vragen kan ik altijd terecht en deze worden snel – en kundig – opgepakt en teruggekoppeld. WGI en De Katrol hebben al jarenlang een zeer prettige samenwerking. Vanuit WGI heb ik korte lijnen met onze contactpersoon. Deze ondersteunt mij met vragen over aanstellingen, ziekteverzuim, verlof, wet- en regelgeving en is een klankbord voor onze organisatie.

Je zou WGI kunnen zien als een ‘in te vliegen P&O collega’ die optreedt op afstand.

WGI kent onze organisatie en denkt mee in het kader van groei, kansen en risico’s met betrekking tot aanstellingen of contractverlengingen en dergelijke. Een ander voordeel is dat ik maandelijks op de hoogte wordt gehouden door middel van nieuwsbrieven over (juridische) veranderingen die op stapel staan en waar wij als organisatie iets mee moeten of kunnen. Zij nemen ons veel zorgen uit handen waardoor wij ruimte overhouden om met de andere aspecten van de organisatie bezig te zijn. Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van het WGI, kan niet anders dan zeggen dat er voor ons sprake is van een win-win-winsituatie. ”

"WGI neemt ons
zorgen uit handen."
Sandra Pardoel
Directeur
Stichting de Katrol
"WGI neemt ons
zorgen uit handen."
Sandra Pardoel
Directeur
Stichting de Katrol
Wilt u meer informatie over de dienstverlening van WGI?

Neemt u dan contact met ons op, wij komen graag langs voor een goed gesprek of sturen u vrijblijvend een offerte op maat toe.

 

Naar contactformulier