Chantal Prins & Corine Nieuwschepen

HR adviseurs

Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam (SKVR) is het grootste Centrum voor de Kunsten van Nederland. Zij biedt cursussen, workshops en evenementen in de kunstdisciplines: muziek, dans, theater, beeldende kunst, mode & design, fotografie & media en schrijven. Dat doet ze voor kinderen, jongeren, volwassen en senioren. SKVR is actief in de vrije tijdsmarkt én in het onderwijs en biedt maatwerk aan bedrijven. Ook verzorgt ze laagdrempelige sociale programma’s in verschillende Rotterdamse (achterstands)wijken.

Over de samenwerking zeggen Chantal Prins en Corine Nieuwschepen, allebei HR-adviseur bij SKVR, het volgende:

“WGI voert voor ons het werkgeverschap uit voor alle medewerkers die vanaf 2006 in dienst zijn gekomen. Dit betreft een groep van circa 35 medewerkers in zeer diverse functies. SKVR is tevreden met hoe WGI deze rol vervult. De salarissen worden maandelijks correct en tijdig uitbetaald en door WGI wordt goed gecommuniceerd met medewerkers over arbeidsvoorwaardelijke zaken.

Het contact met het WGI is prettig.

Het is fijn om als het nodig is met een collega P&O adviseur van gedachte te kunnen wisselen”.

"Het contact met
WGI is prettig."
Chantal Prins &
Corine Nieuwschepen
HR adviseurs SKVR
"Het contact met
WGI is prettig."
Chantal Prins &
Corine Nieuwschepen
HR adviseurs SKVR


Wilt u meer informatie over de dienstverlening van WGI?

Neemt u dan contact met ons op, wij komen graag langs voor een goed gesprek of sturen u vrijblijvend een offerte op maat toe. Naar contactformulier