Wil Roode

Directeur

Bij Stichting Wilskracht Werkt heeft WGI alle medewerkers middels payrolling in dienst. Vanaf de oprichting in december 2007 heeft Wilskracht Werkt, een Rijswijkse Welzijnsorganisatie, zich sterk gemaakt voor de mensen die onderaan de participatieladder staan. Door mensen heel laagdrempelig kansen te bieden, lukt het Wilskracht Werkt om hen stapje voor stapje vooruit te helpen.

Wil Roode, oprichtster en directeur van Wilskracht Werkt, zegt over de samenwerking met WGI het volgende:  “Ik werk al vrijwel vanaf het begin samen met WGI. WGI heeft alle medewerkers, inclusief mijzelf, in dienst en zorgt altijd voor een vlekkeloze uitbetaling.

Heel plezierig aan WGI is de vaste contactpersoon waar ik altijd bij terecht kan en die mijn organisatie heel goed kent. Hierdoor denkt hij goed mee met Wilskracht Werkt en brengt hij mij weer op nieuwe ideeën. Zowel op de korte termijn als op de lange termijn voert WGI een pro-actief personeelsbeleid.

Ook is WGI zeer flexibel en beweegt zij goed met mijn organisatie mee. De website van WGI is overzichtelijk ingedeeld waardoor ik makkelijk mijn kandidaten aan kan melden. Een groot voordeel is dat WGI als stichting lage tarieven hanteert. Los van dit financiële voordeel staat de betrouwbaarheid van WGI bovenaan. Kortom, WGI is voor Wilskracht Werkt de goede partner voor het overnemen van het juridisch werkgeverschap en de uitvoering van de P&O-taken.”

Wilt u meer informatie over de dienstverlening van WGI?

Neemt u dan contact met ons op, wij komen graag langs voor een goed gesprek of sturen u vrijblijvend een offerte op maat toe.

 

Naar contactformulier