Peter van Gelderen

Directeur

Thuis op Straat Charlois (TOS) maakt gebruik van de dienstverlening van WGI op het gebied van financiële administratie. TOS wil deze administratie graag goed geregeld hebben en met de expertise van WGI zijn deze werkzaamheden in uitstekende handen. WGI boekt in- en verkoopfacturen en bank- en kasmutaties. Uiteraard wordt de debiteuren- en crediteurenadministratie door WGI gevoerd en zorgt WGI voor inzicht door middel van het opstellen en bespreken van tussentijdse rapportages. Ook de jaarafsluiting wordt door WGI verzorgd: de jaarrekening wordt opgesteld en WGI begeleidt de accountantscontrole.

Peter van Gelderen, directeur bij TOS, zegt hierover het volgende: “Uiteraard dient de financiële administratie van een organisatie goed geregeld te zijn. Zelf bijhouden kost veel tijd.

Bovendien is met de expertise van WGI alles snel, goed en efficiënt geregeld. En doordat WGI mij goed op de hoogte houdt, sta ik nooit voor verrassingen. Wat mij betreft dus een aanrader!”

"Met expertise van WGI
is alles snel, goed en
efficiënt geregeld."
Peter van Gelderen
Directeur TOS Charlois
"Met expertise van WGI
is alles snel, goed en
efficiënt geregeld."
Peter van Gelderen
Directeur TOS Charlois
Wilt u meer informatie over de dienstverlening van WGI?

Neemt u dan contact met ons op, wij komen graag langs voor een goed gesprek of sturen u vrijblijvend een offerte op maat toe.

 

Naar contactformulier