Hanneke Vliet Vlieland

Directeur

Welzijn Lansingerland fungeert als schakel tussen mens en samenleving. Welzijn Lansingerland heeft 12 medewerkers zelf in dienst. Zij gebruikt al geruime tijd dezelfde standaard inhoud voor arbeidscontracten en wilde graag dat deze contracten goed nagekeken werden en aangepast worden aan de huidige cao Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening. Ook wilde zij een check van alle personeelsdossiers om te controleren of deze nog voldoen aan de laatste juridische eisen hieraan.

Hanneke Vliet Vlieland, directeur Welzijn Lansingerland, zegt hierover:

“WGI heeft een ervaren juridisch medewerker twee dagen ter beschikking gesteld. Hij is kritisch door alle dossiers heengegaan en heeft aangegeven waar er zaken aangepast of gewijzigd dienen te worden. Hiervan hebben wij een duidelijke en praktische rapportage ontvangen.

Ook heeft WGI voor ons een toekomstbestendig arbeidscontract opgesteld dat voldoet aan de huidige cao en wetgeving en waar wij de komende jaren weer mee vooruit kunnen. In relatief korte tijd tegen een gunstig tarief heb ik de zekerheid gekregen dat Welzijn Lansingerland met haar personeelsdossiers klaar is voor de toekomst.”

"Met WGI zijn wij klaar
voor de toekomst."
Hanneke Vliet Vlieland
Welzijn Lansingerland
"Met WGI zijn wij klaar
voor de toekomst."
Hanneke Vliet Vlieland
Welzijn Lansingerland
Wilt u meer informatie over de dienstverlening van WGI?

Neemt u dan contact met ons op, wij komen graag langs voor een goed gesprek of sturen u vrijblijvend een offerte op maat toe.

 

Naar contactformulier