Interim salarisadministrateur

Heeft u op de afdeling salarisadministratie te maken met uitval, een collega met zwangerschapsverlof of is er een andere reden waardoor u binnenkort of per direct op zoek bent naar een interim salarisadministrateur? WGI heeft salarisadministrateurs beschikbaar, die op korte termijn inzetbaar zijn. Al onze salarisadministrateurs werken dagelijks met AFAS software. Afhankelijk van wat nodig is, ondersteunt WGI u tijdelijk of op structurele basis. Deze ondersteuning kan bij u op locatie zijn of (indien mogelijk) op afstand.

Met detachering haalt u niet alleen extra capaciteit in huis, onze salarisadministrateurs zitten ook vol goede ideeën voor het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen rondom salarisverwerking. Doordat zij ingezet worden bij afwisselende opdrachtgevers, krijgen zij een kijkje in verschillende keukens. Met hun ervaring en enthousiasme inspireren zij u graag om het optimale uit uw processen te halen met AFAS Profit.

De salarisadministrateurs van WGI hebben ieder hun persoonlijke kwaliteiten, maar zij zijn allemaal gespecialiseerd in AFAS. AFAS Profit is een systeem dat onze specialisten volledig  kennen en waar ze met gemak bij ieder bedrijf mee kunnen werken. WGI heeft extra zorg besteed aan het kennisniveau van onze salarisadministrateurs in AFAS, zodat we u altijd de beste kennis en ondersteuning kunnen bieden wanneer u met AFAS werkt. Zoekt u dus naar een interim salarisadministrateur met AFAS kennis? Dan bent u bij WGI aan het goede adres!

Ondersteuning bij implementatie en conversie naar AFAS Profit

Mogelijk wilt u een overstap maken van uw huidige salarispakket naar AFAS Profit.

Wat komt hier allemaal bij kijken? Hoe richt je AFAS Profit verder in? En als de inrichting gereed is, wordt het tijd voor dataconversie.  Dat betekent: de data van het huidige systeem naar het nieuwe systeem verplaatsen. Dit klinkt eenvoudig, maar onderschat het niet.

Door onze jarenlange ervaring met salarissoftware zijn wij in staat om uitgebreide ondersteuning te bieden bij deze implementatie- en conversietrajecten.

Extra ondersteuning bedrijfsprocessen

Naast alle voorbereidingen voor het gebruik van de nieuwe salarissoftware blijft het reguliere werk doorgaan. De kernactiviteiten, maar ook de bedrijfsprocessen. Dat oefent druk uit op uw organisatie. Een tijdelijke salarisadministrateur of HR-adviseur  op detacheringsbasis biedt uitkomst. Zo blijven processen als de personeels- en salarisadministratie doorgaan, en hebben andere medewerkers meer ruimte gedurende het implementatie- en conversietraject.

WGI is een non-profitorganisatie en is niet gericht op maximale winst (zoals alle andere payroll organisaties), maar is gericht op het realiseren van maximale tevredenheid van opdrachtgevers en medewerkers. Kijk hier hoe onze opdrachtgevers ons waarderen.

"Door WGI tijd voor
onze kernbezigheden."
Rob Luyk
Adjunct-directeur
Binder Groenprojecten
"Het contact met
WGI is prettig."
Chantal Prins &
Corine Nieuwschepen
HR adviseurs SKVR
"Met expertise van WGI
is alles snel, goed en
efficiënt geregeld."
Peter van Gelderen
Directeur TOS Charlois
"Als kleine organisatie
kun je niet alles
zelf doen."
Nellie Wittens
Manager Bedrijfsvoering
Stichting Seniorenwelzijn
"WGI is een prettige
sparringpartner."
Mary Steen
Directeur Baby Friendly
"WGI is een hele
betrouwbare partner."
Clyde Pinas
Directeur TOS delfshaven
"WGI behandelt onze
vragen altijd vlot
en adequaat."
Bien Hofman
Bestuurslid
Vitaal Pendrecht
"Al jaren naar
tevredenheid samen-
werking met WGI."
Theo Mak
Hoofd personeelszaken
Bibliotheek BZHD
"WGI neemt ons zorgen
uit handen."
Sandra Pardoel
Directeur
Stichting de Katrol